رئیس جدید هیات بسکتبال تهران از بدهی نیم میلیاردی و مشکلات دیگر در زمان تحویل گرفتن هیات خبر داد.
به گزارش ۳ ثانیه؛ جعفر محمدپور داور با تجربهٔ بسکتبال حدود دو هفته قبل به عنوان رئیس جدید هیات بسکتبال تهران انتخاب شد.
۵۰۰ میلیون تومان تا نقطهٔ صفراو در شروع کار با بدهی حدود نیم میلیارد تومانی هیات مواجه شده و در پاسخ به ۳ ثانیه گفت: طبق لیستی که مستند دارم، نزدیک به ۴۰۰ میلیون تومان بدهی از دورههای قبل مانده است. ۱۲۰ میلیون تومان بدهی به داوران هم با اشل حقالزحمه ۱۳۹۷ باید پرداخت کنیم. دوستان با توجه به شرایط و اخلاقیات میتوانستند بهتر کار کنند. حداقل این بود که وقتی ورودی مسابقات را گرفته بودند، حقالزحمهٔ داوران را به موقع پرداخت میکردند.
رئیس هیات بسکتبال تهران با اشاره به دورهٔ فعالیت کلاهی افزود: ایشان تا شهریور پارسال مسئولیت داشتند و باید پرداختی را تا همان زمان انجام میدادند. حالا ما باید بیش از ۵۰۰ میلیون تومان پرداخت کنیم تا به نقطهٔ صفر برسیم.
اهمال در پرداخت به داورانمحمدپور در پاسخ به اینکه آیا به عنوان یک داور، وضع بهتری برای داوران رقم میزند؟ افزود: من از زمان آقای کرمی مسئولیت کمیته داوران و مسابقات را تا مرداد ۱۳۹۸ داشتم. آن زمان تمام بدهی به داوران تسویه شده بود. وقتی خانم کلاهی آمد، با توجه به اینکه دید بازتری داشتند، طرح سطح بندی داوران را هم تایید کردند تا داورانی که سطح بالاتری دارند، حقالزحمه بیشتری هم بگیرند. متاسفانه این کارها انجام نشد. آقای قنبری هم که مسئولیت داشت، تاکید میکرد که به او گفتهاند انجام میشود؛ اما متاسفانه از سال ۹۸ حقوق داوران به طور کلی پرداخت نشده است.
رئیس هیات تهران تاکید کرد: حالا هم برای من نمره منفی است که به عنوان یک داور در راس کار قرار بگیرم و بعد از سه سال، پول داوران را با اشل حقالزحمهٔ قبلی پرداخت کنم. انشالله با رایزنیهای انجام شده، پرداختی به داوران بیشتر میشود.
بیلبورد مقابل هیات، ۹۰ میلیون تومان!او درباره پرداخت نکردن پول برای سالن حیدرنیا و درآمد بیلبورد مقابل حیدرنیا تاکید کرد: اداره کل در شش ماه اول سال ۹۹، بدهی همه سالنها را به دلیل کرونا بخشید؛ اما برای شش ماه دوم بدهکاریم. یک بیلبورد هم نصب شده که درست سه روز بعد از انتخابات در چالش آن قرار گرفتیم.
محمدرپور ادامه داد: این بیلبورد موانع قانونی دارد. حدود ۹۰ میلیون تومان در سال به هیات میرسد که از نظر نفس کار خوب است؛ اما حالا بازرسی اداره کل ورزش و جوانان و حراست مجموعه شمال غرب سراغ ما آمدهاند، چون مجوزهای لازم گرفته نشده و شرکتی هم که قرارداد بسته است، مبلغ خیلی کمی به نسبت محل بیلبورد در نظر گرفته است.
دنبال جذب افراد هستممحمدپور درباره انتخاب مسئولان هیات گفت: وقتی آمدم بیشتر دنبال جذب افراد بودم و حتی اگر کمی اختلاف با شخصی داشته باشم، در صورت داشتن قابلیت و توانایی از او استفاده میکنم. در این میان صادق قنبری مسئول سابق کمیته داوران هیات به دلیل مشکلات کاری خود عذرخواهی کرد و من هم بعد از چند روز با حبیب کاظمی یکی از پیشکسوتان صحبت کردم. قرار است ایشان به همراه دو خانم و سه داور جوان، میانسال و پیشکسوت به صورت یک کمیته کارها را انجام دهند.
داوری را ادامه دهم، حرمت جایگاه حفظ نمیشود
رئیس هیات بسکتبال تهران درباره خداحافظی از داوری گفت: فکر میکنم اگر به کار داوری ادامه دهم، حرمت رئیس هیاتی حفظ نمیشود و برای اینکه حرف و حدیثی هم نباشد، با خود مسئولان فدراسیون هم صحبت میکنم تا تصمیم و راهکار آنها را هم بدانم و چند سالی از داوری خداحافظی کنم. هر چند عشق ما همان داوری است.
دیگر در فدراسیون نجات غریق و سهگانه نیستم
او درباره مسئولیت همزمان در فدراسیون نجات غریق، سهگانه، جانبازان و معلولین و وزارت ورزش توضیح داد: سالهای ۹۶ و ۹۷ خزانه دار فدراسیون نجات غریق و حسابدار فدراسیون ورزش سهگانه بودم که دیگر این مسئولیتها را ندارم. الان رئیس اداره تدارکات و کارپردازی وزارت ورزش هستم و به عنوان رئیس کمیته داوران جانبازان و معلولین فعالیت میکنم. کار جانبازان و معلولین به اندازهٔ یک رده از مسابقات تهران هم نیست. شاید در مجموع ۵۰، ۶۰ مسابقه در هر سال داشته باشند و این کار را تنها به لحاظ معنوی انجام میدهم تا کاری برای بخش جانبازان و معلولین انجام داده باشم.
محمدپور تاکید کرد: من با آمدن به هیات بسکتبال تهران دنبال این بودم که نمره مثبتی برای جامعه داوری بگیرم و امیدوارم جامعهٔ بسکتبال تهران دست به دست دهند تا کارهای مثبتی در هیات انجام شود. از انتقادات سازنده هم استقبال میکنم و در کارم شفافیت خواهم داشت تا جواب حسن نیت دوستان را هم داده باشم.