سرپرست امور استانهای فدراسیون بسکتبال در پاسخ به انتقادات از عملکرد قبلی او در استان فارس گفت: وظیفه هیاتها تیمداری نیست و قانون هم این اجازه را نمیدهد. ما بیشتر در کار پایه موفق بودیم.
به گزارش ۳ ثانیه؛ فدراسیون بسکتبال چند ماه قبل با برکناری رئیس کمیته امور استانها، این کمیته را هم به نحوی منحل کرد؛ اما چند روز قبل، فریدون رئیسی را به عنوان سرپرست این کمیته معرفی کرد. رئیسی که پیش از این ریاست هیات بسکتبال استان فارس را هم برعهده داشت، منتقدانی در این استان دارد. به خصوص با توجه به اینکه تیمهای فارس در لیگهای بانوان و آقایان کمرنگ شده اند. با این شرایط مدیریتی، رئیسی چه کمکی به امور استانهای فدراسیون میکند؟
او در پاسخ به شرایط بسکتبال فارس به خبرنگار ما گفت: دنبال کارهای مربوط به انتخابات استان فارس هستیم. به نظرم با رفتن من مشکلات بیشتر میشود و بهتر نخواهد شد. این را در نظر داشته باشید که بسکتبال فارس در سالهای ۹۲ تا ۹۵ از نظر ردههای پایه، ضعیفترین استان بود، در حالی که سال ۱۳۹۸ در المپیاد کشوری، تنها استانی بودیم که ۳ مدال در ردههای مختلف آوردیم. همچنین تنها استانی بودیم که لیگ نوجوانان استانی را حدود شش ماه برگزار کردیم که نتیجه آن موفقیت در ردههای پایه بود.
تیم نداشتن بهتر از تیم بی کیفیت است
رئیسی درباره فعالیت برخی روسای هیاتهای دیگر برای جذب اسپانسر و تیمداری گفت: در استانی مثل خوزستان هر رئیس هیات دیگری هم بیاید، بالاخره یکی از پتروشیمیها یا شرکتهای دیگر هستند. من سال ۹۵ که به هیات فارس آمدم، تیمی را به لیگ برتر آوردم که هیچکس حمایت نکرد. اگر قرار است که تیمی کیفیت نداشته باشد و همه مسابقات را ببازد، سرخوردگی پیش میآید و تیم نداشتن بهتر است.
سرپرست هیات بسکتبال فارس افزود: سالهایی که آ اس و ب آ وارد لیگ برتر شدند، خودم این اسپانسرها را آورده بودم. حالا شرایط مملکت به شکلی است که بخش خصوصی وارد ورزش نمیشود. اقتصاد شیراز بر مبنای گردشگری و کشاورزی است. متاسفانه در بخش کشاورزی که خشکسالی وجود دارد. گردشگری هم به دلیل شرایط کرونا تعطیل است. ضمن اینکه وظیفه هیات این نیست که اسپانسر بیاورد و تیمداری هیاتها و ادارات کل ورزش استانها را نیز ممنوع کردهاند، یعنی اگر پول هیات را خرج تیم کنی، باید به طور قانونی پاسخگو باشی.
تقسیم استانها برای جلسه
سرپرست جدید امور استانهای فدراسیون در پاسخ به اینکه چه برنامهای برای استانها دارند؟ گفت: مدتی است که امکان برگزاری مجمع فیزیکی با توجه به شرایط کرونا وجود نداشته است. قبلا هم شرایط به این شکل بود که ۳۰ استان در جلسه دو ساعتهای کنار هم مینشستند و فرصتی برای صحبت نبود. حالا استانها را به ۶ منطقه برای جلسات تقسیم کرده ایم. قرار است جلسه هر منطقه را جداگانه از یک صبح تا عصر برگزار کنیم و با بررسی دیدگاهها به یک جمعبندی برسیم. در نهایت هم این نظرات به کتابچهای تبدیل شده و برنامه سال آینده را با حضور استانها تدوین کنیم.